20.01.2012

Foarte interesat ...o morala !

Astazi am primit un mail frumos care mi-a placut mult .Mail-ul este primit de la doamna Dorina Craciun .Aveti mail-ul mai jos :

Un cal deprimat se intinde pe jos si nu mai vrea pentru nimic in lume sa se ridice. Stapanul disperat, nereusind sa-l convinga sa se ridice, cheama veterinarul. Acesta sosi imediat, examineaza animalul si zice: "Aaaa, e foarte grav, singura solutie sunt aceste pastile pe care i le vei da cateva zile; daca nu reactioneaza, trebuie eutanasiat".  
Porcul a auzit totul si fuge la cal spunindu-i: "Ridica-te, altfel se sfarseste rau!" dar calul nu reactioneaza si da incapatanat din cap. 
A doua zi, veterinarul vine din nou sa vada efectul pilulelor si declara: "Nu reactioneaza, mai asteptam o zi, dar cred ca nu sunt sperante!"
Porcul auzind tot, fuge din nou la cal spunindu-i: "Trebuie sa te scoli, altfel vei pati mari necazuri!" Dar calul, nimc! 
A treia zi, constatand lipsa progreselor, veterinarul ii zice stapanului: "Fa rost de o carabina, a venit timpul sa-l scapam pe bietul animal de chinuri!"
Porcul fuge inspaimantat la cal si-l conjura: "Trebuie sa reactionezi, e ultima ocazie, te rog, astia sunt gata sa te omoare!"
Calul se ridica, se scutura, face cateva miscari de dans, o ia la fuga in galop si sare cateva obstacole. Stapanul, care tinea mult la calul sau, foarte fericit ii spune veterinarului: "Multumesc mult, esti un medic minunat, ai facut un miracol! Trebuie neaparat sa sarbatorim evenimentul! Haide sa taiem porcul si sa facem o masa mare!"
Morala : Vezi-ti intotdeauna de treburile tale!
Share:

2 comentarii:

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!