05.06.2012

Interviu Stefania (Ganduri din viata)

Care este numele tau ?
Ma numesc Stefania Vadana ;;)

Ce ne poti spune despre tine ?
Despre mine ? J) Uai, mereu ma gandesc la intrebarea asta, dar cand vine momentul sa raspund, nu stiu. Sunt o fata, asta e clar, una normala. Cu nimic special probabil, dar foarte deosebita pentru cine vrea sa vada asta.

De cat timp ai intrat in aceasta lume a blogurilor ?
Pff. Din cate tin eu minte si cum vad pe blog, in noiembrie 2011.

Ce te-a determinat sa iti creezi un blog ?
Aveam momente de inspiratie si perioade mai “urate”, dar nu aveam unde sa notez ce simteam. Le mai postam pe facebook uneori. Am un prieten care mi-a zis de blog, de mi-a dat ideea asta si mi-a zis ca scriu bine si e pacat. M-a sustinut si inca ma sustine.

Care este adresa blogului / blogurilor tale ?


Dati 5 bloguri pe care le urmariti cu placere : .


Poti determina persoana care se ascunde in spatele monitorului dupa ceea ce scrie pe
blog ? Daca da , argumenteaza !
Pot sa-mi dau seama de o anumita parte a unei personae ... partea care nu prea iese afara zi de zi, ci doar cand este ea cu blogul. Cand stii ca nimeni nu te judeca, atunci o lasi sa iasa la lumina. De obicei e partea ranita si neglijata in celelalte zile, amintiri si melancolie. Asa imi slefuiesc eu imaginea unei persoane, doar prin ceea ce scrie.

Ce sfaturi le dai altor bloggeri ?
Eu am incredere in fiecare blogger ca stie ce sa faca cel mai bine pentru el. Sincer, abia stiu eu ce sa fac, nicidecum nu pot da altcuiva sfaturi. Prefer sa nu.

Finalul iti aparine , trasmite un mesaj tuturor celor ce citeste acest interviu .
Hm. In primul rand vreau sa-ti multumesc tie pentru acest interviu. Si in al 2-lea rand, sunt fericita ca am intrat in lumea asta, a blogurilor. M-a ajutat mult faptul ca am inceput sa scriu atat de mult si sunt incantata ca am dat peste oameni atat de talentati si sensibili. Nu mi-am pierdut speranta ca inca mai exista astfel de persoane, care sunt in stare sa se arate fara nici o “masca”. Sunt adevarate comori ce se ascund pe fundul internetului, aici. Sper sa iasa cat mai devreme la suprafata “apei” pentru a fi mangaiate usor de soare ...
Share:

3 comentarii:

 1. Good job Stef :D
  Tine-o tot asa cu scrisul si o sa ajungi departe! :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Frumos interviu....
  Si...multumesc frumos, Stefania!!!:o3
  >:D< :*

  RăspundețiȘtergere

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!