11.10.2012

Eu si facebook-ul !

Astazi am ,,prins" o captura foarte frumoasa :) Ma refer la o captura foto a nr. de vizualizari :D

Ce numar rotund ...hihi :)

Mai departe va povestesc despre facebook...daaa...stiti voi...acea retea de socializare care desi o folosesc nu prea imi place , nu suna asa credibil nu ? Dar o folosesc mai mult pentru promovarea blogurilor si unii dintre voi stiti asta.Mi-am facut cont de facebook dupa 4-5 luni dupa ce mi-am deschis blogul , pana atunci nu am avut cont de facebook. In fine...sa lasam explicatiile si sa ajungem direct la subiect.


De cca. o saptamana facebook a hotarat sa ma baneze partial.Adica nu mai pot acorda cereri de prietenie ! Facebook a decis ca pagina mea creeaza bug-uri in sistemul lor prin trimiterea de cereri asa ca mi-a banat aceasta optiune , pot doar sa primesc. Insa motivatia lor a fost alta :,,Prea multe cereri acordate" fara raspuns! 100% motivatie jalnica (parerea mea). Majoritatea celor care le-am dat cerere de prietenie sunt persoane din viata reala si persoane pe care le-am cunoscut in mediul online ...cu mici exceptii : aprox. 10 persoane ! Abia dau 1-2 cereri / luna dar ei considera ca sunt prea multe...si nici prieteni multi nu am pe facebook !
Altii dau cereri ,,la foc automat" si au 5.000 ... 7.000 de prieteni si nu mai sunt banati. In fine... m-am obisnuit cu chestiile astea. Insa banul meu e ,,pana la solutionarea problemei..." !

Astazi am avut o alta supriza.Facebook mi-a dat din nou ban , de data aceasta pe comentarii si nu pot comenta pe profilele persoanelor care nu le am in lista. Din nou...banul nu are termen...e ,,pana la solutionarea problemei" . Jalnic... Alte retele de socializare nici macar nu se ocupa cu "magarii" d-astea!
In fine...macar sa imi dea ban permanent pentru ca o sa folosesc paginile deschise pe facebook fara a mai folosi contul personal.
Share:

7 comentarii:

  1. Nici eu nu puteam uneori sa trimit cereri de prietenie :-? ..dar pe un timp scurt

    RăspundețiȘtergere
  2. porcarii de-ale facebookului .. ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. :)) Nu mi s-a intamplat.. Sper sa nici nu mi se intample ca nu cred ca-i fain. Dar oricum nu sunt eu prea activa pe facebook.

    RăspundețiȘtergere

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!