08.02.2013

Cartea ingrasa?

Ieri am fost în supermarket la cumpărături. Nu ştiu ce s-a întâmplat ieri, dar cred ca a dat foamea-n toti :))
Spun asta fiindca în supermarket era o aglomeraţie şi o îmbulzeală de parcă era Paştele sau Craciunul. În timp ce făceam cumpărăturile, unii oameni se împingeau doar să ajungă la raftul sau la produsul dorit.
Proastă zi de făcut cumpărături din supermarket mi-am ales...

După ce-mi umplu căruciorul cu ce trebuie, zic să trec şi pe la rafturile cu cărţi, să văd ce mai e nou. Ghiciţi ce? O singură persoana "bântuia" pe-acolo, care căuta o anumită carte scrisă de Sandra Brown. Unde a dispărut îmbulzeala şi lumea?

Să-nţeleg că oamenii nu mai dau banii pe carţi în ziua de astăzi, ar suna plauzibil, dar nici măcar la biblioteci, unde nu este nevoie să dai bani pe o carte, nu sunt prea mulţi doritori de lectură.
Share:

4 comentarii:

 1. Doamne...se duce de râpă generaţia asta...

  RăspundețiȘtergere
 2. Când mergem în hipermarket, de obicei părinţii merg să cumpere ce ne trebuie şi eu rămân să mă uit la cărţi. Dacă nu e vreun pici ca să se uite pe acolo, sunt tot timpul singură. Păcat :C

  RăspundețiȘtergere
 3. Da, in adevar foarte trist, dar aici am ajuns datorita tehnologiilor si a traficului e inteligenta.

  RăspundețiȘtergere
 4. Trist, dar adevarat. Intotdeauna cand intru intr-o biblioteca sau intr-o librarie, acestea sunt goale, iar la agentiile de pariuri sportive si baruri e plin intotdeauna. Din pacate, cei din generatia mea nu mai citesc, iar cei care o fac, pot fi "numarati pe degete".

  RăspundețiȘtergere

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!