03.04.2013

Vine sezonul...copertinelor


Zilnic trec pe langa diverse magazine sau localuri si privesc la copertine de diferite modele, marimi si culori.
Eu abia astept vara, pentru ca aceste copertine sa nu mai stea stranse, ci sa apere de razele soarelui pe fiecare omulet in parte.

Este chic si elegant ca un magazin sa detina o astfel de copertina, dar trebuie sa intelegem ca este si un lucru necesar.

Anul trecut, in luna iunie m-am dus la o cofetarie sa servesc ceva dulce. Peste tot erau oameni, numai la mesele de la fereastra nu erau. Ii inteleg apoi de ce nu au fost...
Cofetaria respectiva nu mai avea copertina iar soarele pripea pe geam, si va dati si voi seama ce era acolo la 42 de grade. Nu am putut sta jos decat 2 minute, timp in care mi-am savurat portia de dulce repede...repede...repede fiindca ma coceam mai rau ca un dovleac.
Am notat pe un biletel acest site http://www.scharx.ro/Copertine.html si i l-am dat doamnei de la cofetarie zicandu-i sa-i dea acel bilet patronului localului. Si...va spun ca bine am facut.

Dupa o saptamana revin prin zona si ghiciti ce... Cofetaria avea copertina pusa si atunci mi-am zis: "Acum ma duc sa mananc ceva dulce, fiindca trebuie..." stiti voi de ce.
M-am asezat la masa, langa fereastra, exact ca data trecuta, doar ca de data aceasta, stateam la umbra. A venit doamna careia ii dadusem biletul si mi-a multumit pentru acea fapta.
Mi-a povestit ca i-a dat biletul patronului acelui local si ca acesta a intrat pe site si a vazut despre ce era treaba si ce-i lipsea cu adevarat, asa ca a pus mana si a comandat, iar in cel mai scurt timp, copertina a sosit si a fost montata.
Nu stiu de ce a ezitat pana atunci, patronul localului, sa puna o copertina, poate datorita faptului ca nu era multumit de produsele "de pe piata" si a dorit calitate, si a gasit-o la Practix.
Acum, oamenii nu se mai feresc sa se aseze la masa, langa fereastra...

Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!