05.07.2014

Misterul bateriilor auto

Sursa imagine: starline-parts.com
De ani de zile se speculeaza ca bateriile ascund o putere inimaginabila, o putere care poate pune in miscare un monstru din tabla, cu motor si roti. Stati linistiti, este vorba doar de clasicele autoturisme care fac parte din viata noastra de ani de zile.
Bateriile auto au sarcina de a alimenta reteaua cu curent electric alternativ, ajuta la pornirea motorului si asigura iluminarea. 
Durata de viata a unei baterii este de trei - patru ani insa acest lucru difera de la un autoturism la altul, de la o baterie la alta dar si modul si durata de functionare pot lasa amprenta asupra duratei de viata a bateriei.
In general, in domeniul bateriilor auto, pretul nu este aplicat in raport neaparat cu calitatea acestora. Pretul este aplicat in functie de producatorul bateriei fiindca exista baterii mai putin cunoscute cu o durata de viata de cinci - sase ani si baterii "cunoscute" cu o durata de viata de doi ani.
Exista anumite criterii de calitate pe care vanzatorul trebuie sa vi le prezinte si daca se poate, sa va ofere consultanta in ceea ce priveste alegerea bateriei potrivite.
Oprirea si pornirea, in mod frecvent si desfasurata intr-o perioada de timp destul de scurta, a autoturismului, face ca durata de viata a bateriei sa scada. Inginerii au aproximat o perioada de viata a bateriei auto a unui taxi de doar sase luni.
Mai trebuie sa stiti ca toate bateriile cumparate din centre autorizate beneficiaza de garantie. Certificatul de garantie va este inmanat la cumpararea bateriei asa ca aveti grija si nu va lasati pacaliti de alti vanzatori care comercializeaza baterii "no-name".

Daca esti in impas, trebuie sa stii ca exista baterii auto la Selgros Craiova si la toate celelalte magazinele Selgros din tara, chiar foarte bune calitativ si la preturi foarte bune. Trebuie doar sa stii unde sa cauti.

Incarca-te cu energie!

Selgros Craiova
Produse alimentare si nealimentare
Sat Preajba, com. Malu Mare, str. Henry Ford, nr. 12, jud.Dolj
Tel. 0251 305 000,
Fax 0251 305 199
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!