03.05.2016

Semnificatia unui cadou

      Se apropie... Nu se mai apropie nimic: Sf. Valentin a trecut, Dragobetele la fel, Pastele a trecut si el, deci gata cu ocaziile speciale, dar asta nu inseamna ca esti scutit din a face cadouri. Desigur, nu incurajez faptul ca doar de Sarbatori sau de ocaziile speciale sa faceti cadouri. Ea este aleasa, jumatatea si cum mai vreti voi sa spuneti. 

        Pentru ca ea reprezinta universul nostru, marea noastra iubire si intotdeauna este pe primul loc, consider cadourile oferite un semn de respect, iubire si atentie. Cu cat lucrul este mai valoros si mai placut, cu atat este mai bine primit. Asta ne face sa ne oprim, prima data, in fata unui inel cu model abstract, pentru ca lucrurile simple nu sunt la fel de bine vazute. Este din argint iar modelul sau mai "special" face sa atraga privirile oamenilor. In fond, trebuie sa oferim un cadou unic.
         Ne vom opri tot la categoria inel de argint unicat fiindca acum intervine si preferintele femeilor. Unele dintre acestea prefera inelele cu pietre, deci ce facem? Procesul ramane acelasi, doar ca trebuie sa bagam mana mai adanc in buzunar. Pietricica de pe inel nu trebuie sa fie nici prea mare, dar nici prea mica. Trebuie sa fie la o dimensiune corespunzatoare cu marimea inelului si sa exprime personalitatea ei cat si dragostea pe care i-o porti.

       Daca nici cu acest inel nu a mers inseamna ca nu stim ceea ce-i place. Inseamna ca nu-i plac inelele si prefera un lantisor sau un colier. In acest caz, am un sfat prietenesc pentru tine: Ai face bine sa o lasi, amice ca n-ai habar deloc de ea. Cumpara-i orice alt cadou si incearca sa o impaci cu un inel si, vezi sa fie inelul acela important din viata ei, altfel nu mai nicio scapare.
Pentru a prevede situatiile extreme, ai face bine sa fii mai atent si sa-i acorzi mai multa importanta. In caz contrar, va fi vai de pielea ta.

Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!