11.12.2016

Oportunitati de angajare pentru doamne si domnisoare


       In aceasta dimineata navigam pe internet in cautarea unui loc de munca pentru o prietena. S-a saturat sa munceasca zilnic de dimineata pana seara pe un salariu de nimic si sa schimbe locurile de munca precum ciorapii, fiindca, sa fim cinstiti cu noi, exista foarte multe locuri de munca, dar putine serioase.
      M-am gandit ca are o varsta de 23 de ani, o varsta la care este nevoie sa le faca pe toate si mai ales, o varsta la care ai nevoie de bani pentru a-si putea achizitiona o locuinta, pentru a investi in ea, in ceea ce priveste studiile si realizarile.
Din intamplare, am ajuns pe https://masajclub.ro/, un salon de masaj erotic aflat aproape de centrul Bucurestiului, la Piata Victoriei, care promite seriozitate, un mediu de lucru curat si castig pe masura. Am stat cateva minute si m-am gandit: ''De ce nu?''. Am pus mana pe telefon si am sunat-o. I-am povestit ce am gasit si oportunitatile pe care le are daca alege acest job. A fost incantata din primul moment si m-a rugat sa-i spun de ce au nevoie acei oameni de la o persoana care doreste sa se angajeze la ei. Daca indeplinesti urmatoarele conditii, esti asteptata sa depui un cv si sa urci cateva fotografii cu tine pe site.
- Esti majora (peste 18 ani)
- Ai un aspect fizic placut
- Esti fire comunicativa
- Vrei sa muncesti si sa castigi multi bani
- Cunosti o limba straina, desi nu este obligatoriu
- Esti punctuala si stii sa iti respecti clientii si colegele
- Ai o oarecare experienta in masaj, desi nu este obligatoriu
In schimb, acestia iti ofera:

- Un numar mare de clienti importanti
- Sansa perfectionarii prin cursuri de masaj si diploma gratuita autorizata de Ministerul Muncii si Educatiei
- Un program flexibil, pe care poti sa ti-l faci cum vrei tu
- Cazarea gratuita, daca este cazul
- Bani in plus daca esti o maseuza activa
- Un mediu de lucru sigur
- Discretie totala
- Seriozitate si profesionalism

Responsabilitatile tale sunt urmatoarele:

- Sa iti respecti clientii, colegele si regulamentul intern
- Sa efectuezi masaje de calitate
- Sa te prezinti la cursurile de masaj gratuite
- Sa te prezinti la programul stabilit impreuna

      Dupa toate cele enumerate mai sus, ma gandesc de nu exista aceste oportunitati si pentru barbati. In anumite circumstante, ti-ai dori sa te fi nascut femeie fiindca oportunitatile pentru angajare sunt destul de mari si profitabile. 
      Prietena mea s-a angajat de curand la aceasta agentie si se declara pe deplin multumita de locul de munca. In sfarsit a gasit ceva pentru ea, care sa o bucure si sa o ajute sa se realizeze financiar.
Vestile bune trebuie sa circule repede, tocmai de aceea iti recomand sa-ti anunti prietenele, care nu detin un loc de munca la ora actuala, de aceasta posibilitate de angajare. Poate gasim oameni care doresc sa se afirme si sa se angajeze in una din cele mai mare saloane de masaj erotic din Romania. 
Conteaza enorm sa facem in viata doar ceea ce ne place. 

Orice este ceva nou pentru tine, merita incercat. Indraznesti?
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!